EM-Final och tokväder!!

Så var det dags för EM-Final i U-21 EM. England-Tyskland står för matchen och det kommer bli en riktigt bra drabbning hoppas jag på. Två lag som verkligen hatar varandra på planen, hoppas engelsmännen går på nock och kör över tyskarna nu. Go England!!!

Nu till något helt annat. Vädret? vad är det som händer? Tokväder bara sådär, detta har nu på gått i någon/några veckor och det är ju hur skönt som helst. Skönt för dem som har semester i varje fall, mindre skönt för oss som står i en butik, sitter på ett kontor m.m som inte får uppleva detta under dagtid. Men visst, inte helt fel att gå och sätta sig på en uteservering efter jobbet och ta en öl eller två. det som är jobbigt är att alla är ju ganska bruna nu för tiden, jag då? jag är ju genomskinlig, jobbigt att blända människor när man går runt ute hehe. Men men, får hoppas på lite sol nu i veckan då man åker till sundsvall och stannar där från onsdag till tisdag.

I Sundsvall smäller det nu i veckan, gatufest. Lyssna här? Jerry Williams, Ulf Lundell, Tomas Ledin, Darin m.m. Låter bra va?? hihi. Joodå, klart det kommer bli bra, trevligt att bara sitta i ett öltält och dricka lite öl och lyssna på lite musik och bara ha det trevligt. Skönt att även få umgås med tjejen i en vecka och även träffa hennes familjemedlemmar. Kommer ju inte träffa fröken Engström på lite mer än tre veckor sen(UUUUUUSCH så JOOOOBBIGT). Det är bara bita ihop och tänka positivt så går det bara bra. Vi har ju ändå 4 veckor semester tillsammans och då ska vi hitta på roliga saker =)

Well, nu ska jag bara sitta tillbaka i soffan och se på när England slår Tyskarna.

På återseende.

Puss på dig gumman!!


Saknar dig!

Sitter här helt ensam en fredags kväll, saknaden av dig älskling är stor. Det är så tråkigt att komma hem efter jobbet och du inte finns där, även fast du bara är 45 mil bort så känns det som att du är ännu längre bort. Jag hoppas verkligen att det här är sista sommaren du jobbar uppe i Sundsvall på ett tag i varje fall. När du väl är hemma så ska vi fortsätta vårat sambo liv och jag vet att det kommer bli hur bra som helst. Att få leva med dig i resten av våra liv ser jag verkligen fram emot. Kommer älska dig hela tiden, du är bäst helt enkelt.

Du kom, vi sågs, vi blev förälskade.

Love U forever!!

Good night PUSS!


RSS 2.0