Livet leker =)

Jaa, livet känns helt underbart. Har haft många fina helger ihop med min underbara flickvän. Vi har hunnit med att vara på julbord på Viking line. Åkte en dagstur fram och tillbaka till Mariehamn. Frukosten och julbordet var riktigt bra faktiskt. Förutom Madelene och jag så var även min mor och Maddes pappa(Kenneth) med. Vi hade en jättetrevlig dag som verkligen måste göras om. Dit vägen var inte lika trevlig som hemvägen. För på dit vägen var det nästan bara en massa finnar som va fulla och jobbiga men hemvägen däremot blev hur trevlig som helst.

Kenneth bodde hemma hos mej och vi hann även med att spela buzz. Som vanligt när vi är fler spelare än 2 så dominerade Madelene. Men men, nån måste ju stå som vinner oxå ;)

Förutom julbord och buzz spelande så har vi varit och sett Madagaskar 2, riktigt rolig film som bör ses. Vi har varit ute en sväng och haft trevligt, vi har varit på Och himlen där till(skrapan) och även Imperiet som är två riktigt trevliga ställen och gå till.. Och himlen där till är ett ställe som ligger 80 meter upp i en skrapa, man har grymt fin utsikt över Stockholm.

Det va lite som har hänt den senaste tiden. Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på tv.

Tack för att du finns M.E!!*puss*

P.S Eva, hoppas du oxå kan komma ner till Stockholm någon helg och umgås med oss. Skulle vara jättekul  =)

Ta hand om er ni som läser denna ganska tysta blogg =)

Sleep tight...Bye!!





Utmanad!!!!

Utmanad av några familjemedlemmar i Engström familjen, Madelene och Jessica!!

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. 
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. 
Utmana 7st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. 
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag flytta hemifrån när jag var 19 år.

2. Jag har gjort mål på Thomas Ravelli. Jag var 12 år och nere i Falkenberg på ett fotbollsläger =) Det ni, inte många 12-åringar som gjort det.

3. Jag gjorde något så dumt som att ta saxen och klippte av 8 stycken persienne snören, kom på efter 8.e fönstret att snöret kanske blev för kort. Klart det blev det, haha. Jaa, jag är lite korkad ibland men man lär av sina misstag =)

4. När jag var i Thailand så hann jag med ett inbrott i vår bungalow, jag bytte resväska med en tjej så jag hade bikinis, trosor och dylikt i min väska medans hon hade mina kallingar och så(jobbigt va det) och han även med att se en död kille vid vattenbrynet =( Det va det värsta...

5. Jag har grym fobi för getingar, springer så fort jag ser en.

6. Jag är högerhänt men jag hyvlar ost, brer mina mackor och borstar mina tänder med min vänster hand. Det 'är ju märkligt!

7. Att jag ska bli morbror i Februari =) Inte Tina dock utan Hazel som ska ha barn. Skitkul och spännande!



Nää, det va inte det lättaste det här men hoppas ni fick reda på något som ni inte visste om mej.
Men jag ska utmana:
Sonja
Eva Forslin-Bergman
Marianne Lindkvist



Näää, nu ska jag sova. Upp och jobba imrgon som vanligt. Men imorgon slipper jag gå och lägga mej själv då Madde kommer hit imorgon. Vi ska ha det så trevligt....Ha en bra torsdag...

Kram på er!! Puss på Madde!!


Ska sova nu....sov gott allesammen!

kram kram!!  

Sugen!!


London någon??

Jag är så grymt sugen på London till våren, någon som ska med??






En sväng i London eye måste man ju göra om man ska åka till London, har aldrig åkt det. Tänk er att strosa runt på Piccadilly circus en solig vår dag, shoppa och äta gott. Jaa, detta måste jag göra till våren, hoppas verkligen någon vill hänga på =)
Finns ju massor att se och göra där. Utöver London eye och Piccadilly circus så har vi ju Madame tissue, Harrods, Big ben, London bridge, Themsen, Hyde Park och massor mer. Det blir nog en resa dit till våren. Madde, jag bjuder på resan om du följer med*blink*.

Ha det bra nu allesammen...

kram!!

Bättre sent än aldrig!!

Oj vad tiden går fort. Såg att jag blogga den 11 oktober senast, det är ju en månad sen lite drygt. Har inte haft någon motivation att skriva på ett tag, haft så mycket annat och göra. Men kan väl berätta lite kortfattat om vad som hänt den senaste tiden.

Vad har egentligen hänt??

Jag har umgåtts en hel del med tjejen, varit både i Örebro och Stockholm. Vi har även varit uppe i Sundsvall en helg. Vi tog bilen upp tll Sundsvall, vi åkte dock fel på vägen och hamna i nån håla någonstans i dalarna. Madde ringde sin pappa och sa att vi hamnat i Grängesberg(tror det va där vi hamna), han sa då, vad gör ni där? Jaa, vad gjorde vi där?? haha. Vi hade ju åktfel, missat avfarten med drygt tio mil enligt Kenneth. I Grängesberg stanna vi och åt en pizza å sedan åkte vi vidare uppåt i landet. Till sist kom vi fram och vi var grymt trötta efter drygt 6 timmars bilfärd.

Dagen därefter så va det klippning för Madelene som gällde, hon skulle gå från blondin till brunett. Lite spänd var jag på hur det skulle bli men det blev hur snyggt som helst. Världens finaste bird har jag =) Även Maddes syster klippte sej.
Efter klippningen så kom Kenneth och hämta upp oss och ut mot Birsta bar det av. Ni som inte vet vad Birsta är så är det ett köpcentrum med en massa affärer, Ikea och mycket mycket mer. Lite som Tornby i Linköping, om det nu heter Tornby, har för mej det. Blev lite mat på ikea och sedan lite shopping för tjejerna.

Efter lite shopping och så så bar det av hemmåt igen. Vi skulle ju gå på hockey i Eon arena. Timrå skulle ju möta sveriges bästa lag Djurgården.
Tjejerna var hur säkra som helst på att Timrå skulle vinna(det gjorde dom till slut). Men inledningen av matchen kunde ju startat bättre för Timrå då DIF tog ledningen med 1-0 ganska tidigt, sedan kom 2-0 och då kände jag att det skulle ju gå vägen det här. Men men, ack så fel jag fick. Timrå fick in ett mål i slutet av första, från ingenstans egentligen. DIF va bättre i först period. Vet inte vad Challe Berglund(timrå tränare) gjorde med sina spelare i paus vilan och vill inte veta det heller men dem kom ut som ett helt nytt lag och körde över Djurgården i andra period. Efter den andra perioden stod det 2-2 och tredje blev mållös. Men efter förlängingen så vann Timrå då dem gjorde 3-2. Aja, tur det för annars ahde jag fått sova på soffan. Det va det Madde sa till mej när DIF ledde med 2-0. Det skulle jag aldrig säga till henne =)

Well, på kvällen blev det lite fest och utgång på Aveny. Rednex uppträdde på scen och ack så dåliga dem är. Vi hade en toppen helg. På måndagen så bar det av hemmåt igen.

På söndagen så sov vi hemma hos Maddes mamma Eva och hennes familj. Det bjöds på jättegod mat och mumsig efterrätt. Man känner sej verkligen som hemma där. Tack så mycket för allt...

På måndagen så bar det av hemmåt igen.

Annars har det varit mycket jobb. Känns som att man jobbar dygnet runt. Men hoppas väl snart på ett nytt arbete med lite bättre arbetstider. Är trött på att jobba så många helger, vill ha ledigt på helgerna så som dom flesta normala människor har. Men till våren ska jag börja söka nya jobb. Får se vad det blir och vart man hamnar men är sugen på en ny utmaning.

Aja, det var lite kortfattat om vad jag har gjort den senaste tiden. men ska försöka hålla mej mer uppdaterad här och skriva lite oftare.

Nu väntar duschen på mej. men ni alla får ha en trevlig måndag och en trevlig vecka.....

P.S. Tack för att du finns i mitt liv!!

På återseende!!


RSS 2.0