Ledighet med shopping!!

Denna dag var jag ledig, så otroligt skönt faktiskt. Börja dagen med att gå upp vid klockan 10, satte mej vid datorn och prata med min tjej*blink*. Vi snackade ett tag sedan så hoppa jag in i duschen och fixa i ordning mej, skulle ju ändå ut på stan och shoppa galet =)
Gick hemifrån mot tuben och kom på halvvägs att jag glömt telefon hemma, tänkte vända men då hade jag missat tåget och Victor stod och vänta på mej. Det är knappt någon som ringer mej ändå...hehe.

Mötte upp Victor och sedan så rulla tuben mot stan. Vi hoppa av vid Hötorget och gick sedan ner på Carlings på Drottninggatan, fortsatte till MQ där jag köpte en kofta och kallingar. Efter MQ så gick vi till Zaras där det va knök mycket med folk, jag pallar inte och shoppa när det är så mycket folk i en butik. Alla som var där inne är som galningar, rycker och sliter i varje plagg tyvärr. Kläderna ligger som i ett berg och hur lätt är det då att hitta något som man kan tänka sej att köpa, inte alls lätt. Aja, vi lämna Zaras ganska snabbt och gick istället till Souk. Där gick vi in på Topman och kolla lite på jackor och t-shirtar. Fanns schyssta jackor och så men inget som föll i min smak riktigt. Vi fortsatte sedan neråt mot Sthlm Standrad och där finns en hel del schyssta kläder. Det jag prioterade idag var skor och jeans. Vi gick till Scorette och där hitta jag ett par tiger skor som va storlek 39(min storlek, jiiihooo). Jag la undan dom för jag visste inte om jag va säker på att köpa dem, sa att jag skulle komma in vid 17 igen.

Efter lite skotittande så gick vi neråt mot NK huset men först tog vi en repa in på Jack and Jones. Där fanns det inte mycket, finns en hel del schyssta skjortor och så men har ju så många redan. Victor testa lite kläder och hitta inget. Vi tog våra påsar och gick sedan till NK huset. Där såg jag Alexander Östlund med tjej(Alexander är en fotbollspelare för er som inte vet, spelar i England och spelade i landslaget). NK är ju för dyrt för mej även fast det är rea liksom, eller kanske inte för dyrt men orkar inte titta så mycket där då jag inte vill punga ut 1500 kr för en t-shirt liksom...haha. Men vi gick runt och kollade lite på kläder och sedan fortsatte vi till HM. Där kolla vi efter lite linnen och så. Titta även efter underkläder till min kära Madelene men usch så svårt och köpa underkläder till en tjej...hehe. Så nästa gång vi är på HM så får du själv peka ut det du vill ha =)

Tiden gick och vi var framme vid klockan 17, då kom jag på att jag kagt undan ett par skor. Vi rörde oss neråt drottninggatan igen och gick förbi Replay butiken, där köpte jag mina efterlängtade jeans. Det va rea på dom så det kändes bra att inte behöva betala fullpris... ;) 
Dock va dom lite långa som vanligt så Kieran gick till skräddaren och fick dom uppsydda..=) Men innan skräddaren så gick vi till Scorette igen och jag ville testa mina skor som jag lag undan. Testade skorna och kände att näää dom är för stora. Jag kan inte köpa skor för 1200 som är lite förstora. Fick lite panik då jag va tvungen och köpa skor. Hitta ett par andra men dom fanns inte i min storlek. Kieran hade tappat hoppet om skor då jag hux flux så ett par skor som jag tyckte såg ok ut. Dom va på rea och vita =) Testa dom och dom passa perfekt, vi va ju ändå på väg ut ur butiken när jag hitta dom så jag blev grymt glad....=)

Vi hann oxå med att käka på Chaplins bar, där käka jag Lövbiff med råstekt potatis och café de paris smör(smaka bra). Såg även Thomas Johansson(F.D hockeyspelare i Djurgården, han är hjälte..Heja DIF*blink*).

Nu är jag hemma igen och håller på att tvätta, det är ju jättekul. Nu ser jag att maskinerna är klara så ska springa ner och hänga upp lite tvätt. På återseende!!

4 dagar kvar till Sundsvall, längtar så mycket.
Du finns i mina tankar hela tiden....Puss på dej världens finaste!!

You and ME!!! ;)


Hej å hå flytväst på!!!

/Kieran! 

Söndag!!

Söndagen den 29 Juni, Em-Final mellan Tyskland-Spanien!!

Denna dag startade med att jag gick upp vid 8.30, trodde att det var jag som skulle öppna butiken denna morgon men så va inte fallet. Jag tog tuben kl. 9.40 och var framme i Sickla vid 10.10. Gick upp på willys och köpte en baguette med grillad kyckling och kebabsås(inte så nyttigt kanske men gott =)
Ska precis köra in nyckeln i låset och då ser jag att det är öppet, jag tänkte vem f*n är det som är här?? Jag kliver in och hör någon som borrar och undrar vad det är som händer. jag kommer in mot lagret då jag ser att bakdörren går upp och ut kliver en man från vaktbolaget och frågar vem jag är, frågar om jag jobbar här och så. Jag svarar att jag jobbar här och jag sa att jag trodde det va jag som skulle öppna butiken men så va ju inte fallet. Istället så ser vi Magnus min butikschef stå och kämpa med att få dit alla laptoplås igen som dem hade tagit bort från dokumentär inspelningen igår. Killen från vaktbolaget säger då att det var en olovlig öppning, alltså en öppning för tidigt och det va därför han va där. Det hade kommit in ett larm till deras central, han tog lite uppgifter och sedan så frågar han lite om tv och dvd m.m. Jag va inte så sugen på att börja prata om tv och dvd så tidigt på morgonen när vi inte hade öppnat, jag var mest sugen på att få sätta tänderna i baguetten...hehe..Va sååå hungrig!! Well, vakten sa att han skulle återkomma och sedan så stack han.

Dagen fortsatte med möte som vanligt på morgonen, men denna morgon så börja vi med lite roliga klipp från youtube och det blev en lyckad start då vi alla satt och skratta. Vi kolla på bland annat Björn Gustavsson från parlamentet och även ett klipp med Ralf Edström som är full när han kommenterar en fotbollsmatch....Haha...fylle Raffe...!!

Men sen tog det roliga slut och allvaret börja. Stod en drös med kunder utanför butiken så det rulla igång ganska bra, cashen rulla in som man brukar säga.


Jag va grymt seg denna dag, inte alls sugen på att stå och vara trevlig men snäll som man är så står man ju där varje dag och är trevlig mot alla även mot dem kunder som är rötägg. Alltid lika kul att få en kund som är sur från början till att göra kund nöjd och går därifrån med ett leende på läpparna.


På lunchen blev det en pasta mexicana som är mycket prisvärd då den smakar bra för endast 21,50. Hehe, Kieran tänker lite ekonomiskt nu. Jag har spenderat såååå mycket pengar på mat senaste året eller sen när jag börja på Onoff. Det har blivit mycket Thai, men även lite burgers från Texas burger och pasta från Forno romano.

När jag väl ätit upp så ringde jag min älskling och hon låg på stranden och glassade, hon hade sällskap av sina systrar Sonja och Kim och hennes far kom förbi med sin båge.  Jag blev inte ett dugg avundsjuk utan jag tänkte att jag har ju det lika varmt i butiken haha...Usch så dålig luft vi har i butiken, våran luftkonditionering fungerar inte alls och har man typ 60 tv apparater på så blir det som ett stor element. Men men, det är ju bara att bita ihop och se glad ut.

Dagen gick mot sitt slut och vi hade nästan klarat vårat schema idag. Vi fick in några sälj efter stängning som gjorde att vi klarade shemat precis. Skönt då provisen troligtvis ökar några kronor, men man ska inte hoppas på för mycket...Nää, nu låste Kieran allt och åkte hem till sin lilla lägenhet i Kärrtorp.

När jag väl var på väg hem så gick jag förbi coop och köpte lite mjölk, korv, körvbröd, boston gurka och stark senap(mums)*blink*. Gick hem stekte på korvarna och sedan så slank dem ner i magen. Nu är jag mätt och belåten och sitter här och väntar på att EM-finalen ska börja. Den går mellan Tyskland-Spanien och hoppas på en bra match med mycket mål. Tror att gumman får rätt i sitt tips att Tyskland vinner EM, hon sa det redan i början av EM. Hoppas du får rätt*blink*. Jag tror oxå tyskarna vinner då dem känns mer stabila på något sätt, Spanien har lite bättre spelare och så men tyskarna har så mycket erfarenhet av sådana här matcher så det blir en svår nöt att knäcka för spanjorerna. Men men, det kan gå hur som helst. Håller faktiskt på tyskarna, tror det aldrig hänt förut men tycker dem har varit mest stabila av alla lag i detta EM. Heja Deutschland eller hur det nu stavas.....

Nu ska jag bara ta det lugnt och chilla i min soffa. Ni får alla ha en trevlig söndags kväll, på återseende.

Med vänliga hälsningar

Kieran!!

P.S...Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag får krama om dej. LÄNGTAR!!! PUSS!!!


Lugn Hemma Kväll!!

Lugn kväll!!

Detta är mitt första inlägg på denna blogg men det kommer nog gå bra =)


Idag gick jag upp 8.00 och som vanligt trött som bara den när jag vakna. Duschar, klär på mej och tar sedan tuben som går klockan 9 från Kärrtorp. På tåget möter jag Victor som jag jobbar med och vi sitter och snackar lite på vägen till jobbet. När vi kommer fram så går vi till Willys och köper frukost, blir lite nybakat bröd med kalkon och tomat som pålägg*mums*.

Dagen sätter igång med lite möte på morgonen med Magnus min butikschef vid rodret. Han berättar att det kommer vara ett filmteam som heter Junker Film som kommer filma i våran butik under hela dagen, dem ska filma i butiken och sedan ska dem  göra en dokumänter om säljare på onoff. "Skådespelaren" är Pierre, butikschefen från Onoff i Östersund, trevlig prick men det verkar alla vara som kommer från norr*blink*.

Grejen var att Pierre skulle filmas på data avdelningen hela dagen och han skulle stå med kunder och berätta om datorerna "laptops" som kommer komma under dataveckorna i augusti. Vi trodde självklart att vi skulle sälja många datorer idag men icke sa nicke. Självklart så väntar kunder med att köpa dator då dom vet att det kommer bli bra priser i augusti.  Tror vi sålde två stycken stationära datorer på hela dagen.....haha....

Min butikschef va inte alls nöjd och sa till mej att han aldrig mer skulle låna ut sin butik för sånt här, han var inte alls glad...haha. Han trodde vi skulle sälja en massa datorer idag men det gick ju inte alls. Tror nästan kunderna blev lite rädda när dem fick se den stora kameran och fick en mick uppkörd i mun....hehe....

Under lunchen idag så gick jag till bolaget och köpte lite alkohol, blev några öl och lite vin. Köpte Jacob´s Creek, både ett vitt reisling och ett rosé vin(tas nog med till Sundsvall och gatufesten). Har druckit båda förut och dem smakar utomordentligt bra =)
Efter lunch så va det bara ett par timmar kvar av dagen och dem gick av bara farten. Jag låste butiken och hoppa in i Thomas bil. Han släppte av mej vid Gullmarsplan, tog sedan tuben till Kärrtorp där jag hoppar av och faktiskt lägger mej i solariet haha(måste ha lite färg innan jag åker till Sundsvall). Efter jag solat så beställer jag en kycklingsallad och går hem och äter den framför lite film. Tiden bara går och går och nu är jag här, real tid.

Ska väl snart gå och lägga mej då klockan är 23. Ska öppna butiken för första gången imorgon, hoppas verkligen inte larmet går. Larmet tjuter som bara den och jag vill verkligen inte dra igång det imorgon bitti, usch vilken dålig start det skulle bli i sånna fall. Men men, det kommer nog gå bra....=)

Nää, nu måste Kieran sova då han är trött som en labrador...

På återseende alla mina vänner!!



Saknar min tjej massor och jag längtar till fredag(6 dagar kvar).


Men ni får alla ha en trevlig kväll och en trevlig söndag!!



P.S. Vi kan ha en liten hund*blink*!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0