GOD JUL!!

Idag är det jul jul strålande jul. Ska snart hem till min kära mor och äta och umgås. Hoppas ni alla får en riktigt god jul...

 



GOD JUL!!


Kramar från Kieran!!


2 dagar innan jul!!

22 december!!

Idag är jag ledig från jobbet, fy f-n så skönt. Vet inte än vad man ska göra men ska försöka fixa upp här hemma innan julafton och så, jag kommer inte ha så mycket tid till att städa upp och fixa innan jul och nyår. Nyår får man ju ändå besök så då vill man ju att det ska se fint ut....

Har ju inte hänt så mycket under denna dag då den inte är så gammal, jag får återkomma igen om några dagar och berätta lite mer om vad som hänt....

ha en fin dag nu allesammen....!!


21 December!

Jaha, då va det ett tag sen man blogga som vanligt. Jag har inte så mycket ork efter ha jobbat hela dagen, massor jobb denna månad, är ledig 7 dagar så det är lite mer jobb än vanligt tyvärr. Men men, det är bara bita ihop och göra det bästa av det.

Vad har hänt annars när man inte jobbar....

Joo, här kommer en liten resumé om vad jag har hittat på den senaste tiden.

Jag har varit en del i Örebro och firat födelsedag och haft det mysigt och så. Madde fyllde 24 den 8 december och vi hade en jättetrevlig kväll, Vi börja kvällen på restaurang Indigo där vi käka tapas, hur grymt bra mat som helst. Sedan så stack vi till Strike och bowla, mycket trevligt ställe. Madde impa på mej med ett grymt bra spel, men efter 2 serier så var hon inte så sugen längre men duktig på att bowla det är hon.... =)

Jag trivs mycket bra i Örebro och det känns bra att flytta dit och få bo ihop med dej, skönt att man har hittat en tjej som man verkligen kan vara sej själv med, inte känna någon press och verkligen bara få känna att man räcker till. Att vi har kul ihop råder inga tvivel på. vi skrattar med varandra och åt varandra. Jag är så lycklig att jag träffat dej, du är världens underbaraste Madelene. Jaa, hör och häpna, Kieran ska bli sambo =)

Världens underbaraste och finaste tjej!!


10 dagar efter Maddes födelsedag så fyller ju min far år. han skulle blivit 56 år denna 18 december men han blir ju det där han nu befinner sej. Vem vet, han kanske fira den med hans syster Anne, morfar, Tarzan(våran hund), Gustav(våran katt), Ziri(katt) och även Zorro(katt). Jag tände ett ljus för honom och hoppas verkligen att du fick en lika bra födelsedag som Madelene fick =)
Går inte en dag utan att jag tänker på dej, du finns alltid i mitt huvud och tankar. Jag vet att du finns med mej och att du vakar över din lilla familj. Saknaden är stor och man undrar många gånger hur livet skulle sett ut med dej i livet idag. Men men, ödet ville annat så vi får ta igen allt vi missat under detta liv i nästa. Hoppas du har det bra....Love you Daddy!!

Happy Birthday!!
Brendan Danagher
52-12-18

Även syster yster har ju fyllt år, igår fyllde hon 27. Ja du Tina, vi börjar bli gamla....haha...=) Grattis än en gång!!

Snart är det ju jul, men i Stockholm är det verkligen ingen julstämning, ingen snö och ingen känsla alls. Nästa år hoppas jag få fira den uppe i Sundsvall =) så man får känna på riktig jul. Längesen jag hade snö på julafton, kommer inte ihåg sist jag hade det, måste vara en massa år sen.
I år blir det att fira med min kära mor, vi ska ha en trevlig jul tillsammans. Fattas ju en familjemedlem men hon befinner sej 2000 mil här ifrån......

Näää, nu ska jag fortsätta kolla på film...Men ni får alla ha en god jul och gott nytt år....


Kram på er alla där ute som läser mina enstaka inlägg på denna ganska döda blogg.....

/Kieran







Lördag 23:55!!

Jaa, nu är det snart söndag, bara 5 minuter kvar till den dagen jag längtat på. Inte alltid man längtar till söndag men när man ska åka till Örebro en söndag så är det självklart att man vill ha just den dagen =)
Först blir det lite jobb innan tåget går klockan 19.07.

Denna kväll har jag umgåtts med Bojan, vi har kollat fotboll, snackat skit och spelat buzz. Annars har jag under dagen jobbat och oj så fort dagen går när det är mycket folk i butiken.

Imorgon så är jag hos Madelene och det väntar lite överraskningar på måndag då hon fyller 24 år =) Skönt och vara tillsammans med "lammkött" hehe.
Ser verkligen fram emot att få fira hennes födelsedag, första gången vi gör det tillsammans. Men det kommer bli många många fler kan jag lova.....

Blev så sjukt sugen vara så där på att....


Förhoppningsvis blir det en weekend med Madde och några till. Längesen man åkte bräda, det är så sjukt kul!! Hoppas verkligen vi kan komma iväg någon helg, tors-söndag är ju perfekt....

Nää, nu ska jag lägga mej och sova, måste vara pigg och fräsch till imorgon....

Sov gott!!

GONATT!!

Fredag=Ledig!!

Ledig en fredag, inte så vanligt. Tror inte jag varit ledig en fredag sen jag började på Onoff faktiskt, men det känns grymt skönt. Var även ledig igår och han med en massa saker, var på stan med Phille och shoppa en del =)

Vi var runt hela stan igår, började på söder med att kolla lite födelsedags presenter och julklappar, sedan så åkte vi ut till kungsholmen där vi käka lunch på ett fik där Philles polare jobbar. Blev lasagne för mej och kycklingsallad för Philippe. Efter lunchen så stack vi in till stan och där köpte jag lite saker som fattades till Maddes födelsedag så nu känns det som jag är klar med födelsedags presenter och julklappar, men man ska aldrig säga aldrig.

Klippte mej även igår kväll, känns grymt skönt och vara lite korthårigare nu, hade på tok för långt tyckte jag. Efter klippningen så stack vi till söder igen där vi började dagen. Jag hade faktiskt hittat en jacka där som jag till sist bestämde mej för att köpa, det var 50 procent rabatt på, nypris 2399 kr så det va ett bra kap tyckte jag =)

När vi väl var på väg hem så stöter vi på denna kille, ni vet säkert vem det är...



Jag var ju så tvungen att ta ett foto på Håkan som är en av huvudpersonerna i serien färjan. Inte för att vara dum nu men han är lite nördig hehe. Men han var trevlig.

När jag väl hade kommit hem så satte jag på tv.n för det var ju Djurgården-Skellefteå på tv. men även denna gång fick DIF stryk, dem är riktigt dåliga just nu. Det luktar lite kvalserie för dem tyvärr, men dem får inte åka ur, usch vilken hemsk tanke. Nu får ni faaaaan rycka upp er. Visa lite stolthet!!! Det va lite om torsdagen!

Idag fredagen den 5 december har jag bara varit hemma. har tagit mej i kragen och storstäda. Har dammat, dammsugit och torkat golv. Avsluta allt med att diska så nu är det fräscht i någon vecka i varje fall. Skönt och ha det gjort.
Ikväll blir det att titta på idol, vet inte vem jag håller på. Tror dock att Kevin vinner allt, hade ju hoppats på Johan Palm men han åkte ju ur förra veckan. 

Måste ju käka nått oxå ikväll, hmm. Vad ska jag käka?? Thai mat kanske? eller så blir det kanske kebab. Får se vad man är sugen på framåt åtta.

Nu är det bara två nätter kvar ensam sen så blir det några nätter tillsammans med min flicka, sååå skönt. Det är tråkigt att vara själv på kvällarna, saknar verkligen att få hålla om dej älskling. Längtar till den dagen vi bor tillsammans, få ryggmassage av dej varje dag, inte helt fel ;)

Nää, nu ska jag glo på tv igen. men ni får ha en trevlig fredags kväll...

Kram å puss på er!!




RSS 2.0