Sun is shining, the weather is sweet here!!

Denna lördag vakna jag upp och såg att solen sken, trodde först det var någon som stod med strålkastare utanför fönstret och lyste in. Har inte sett sol på veckor känns det som men den är alltid välkommen. Sista av sommaren kanske kommer nu? Njaaa, tror inte det jag heller, känns som hösten redan har kommit för längesen. Nog skrivet om vädret...

Igår så var jag ute och gick på förmiddagen, skönt och ta en promenad. Vara lite för sej själv med musik i öronen och bara drömma sej bort. Sugen som bara den på att åka iväg nånstans i januari, till något varmt ställe. Mexico? Thailand? Indien? Australien? jaa, finns en massa ställen som lockar.  Men men, får se om det blir en  långresa eller om det blir något närmre Sverige. Kanske kommer en överrasking till en viss person som betyder massor för mej =)

Carro Klüft(ig), vem är det?? Hmmm, hon som alltid hittar formen inför stora mästerskap?? Inte denna gång dock.  Tur att hon inte heter Carro Klüftig, för Klüftig är hon då inte som byter bort sju-kampen mot längdhopp. Näää, sluta hoppa längd och börja med något annat som du kan lite bättre.
Men någon man blir imponerad på är Jörgen Persson, han är inne på sitt 6 OS och är 42 år. Han fick stryk i semin så nu väntar bronsmatch mot en kines. Jögga ska även satsa på OS 2012 i London.....WOW!!! =)

Kvällen slutade med lite mat på Mest, plankstek med en öl. Sen forsatte vi ner till snaps, där satt vi och snacka om allt mellan himmel och jord!!

Näää, nu ska jag snart hem till mor och käka mat. Det bjuds på lax med klyftpotatis och sweetchilisås*MUMS* och även sallad så klart, den missar hon aldrig...haha...=)


Ha det gött allesammen...





5 dagar kvar!!

Jaha, då är man i Stockholm igen efter några bra veckor tillsammans med kärleken både i Stockholm och i Sundsvall. Nu återstår 5 dagar av semestern sen börjar allvaret igen. Känns ok att gå tillbaka till jobbet och börja jobba igen, tror dock det kommer vara grymt segt första dagarna.

Jag skrev ju i mitt senast inlägg att vi skulle hem till Maddes mor och äta mat. Där bjöds det på surströmming, fiskbullar och även efterrätt. Surströmming va inte riktigt min grej men fiskbullar däremot gick hur bra som helst och äta, det va gott.
Vi hade en mysig kväll med mycket skratt, god mat och det kom ju så klart regn. Det har regnat en hel del under dom senaste veckorna tyvärr.

Vi jar även hunnit med en kräftfest hemma hos Jessica och Henke. Tror jag har smakat kräftor nångång innan när jag var yngre och tyckte då inte om det men nu så va det gott, äter dock bara stjärten på kräftan. Tycker dock det är för lite mycket meck med att plocka isär kräftan och halshugga den, men men man ska ju få slita lite för att få smaka på det goda. Vi åt även god efterrätt och sedan så va det frågesport som Kenneth(Maddes far) hade fixat. Alla vann priser så ingen gick lottlös. Jag vann en ram med ett foto på Madelene när hon va liten, nu står  fotot vid sängen min =)
Vi hann även med att gå ut en sväng på kvällen, gick på stadshuset och vi hade trevligt ute!!

Sista dagarna innan jag åkte hem så började det packas, stod kartonger och säckar över allt i lägenheten. Men det blev mycket som fixades och det känns bra att flyttlasset går till Örebro då du kommer närmare mej. Det kommer gå bra och tror stenhårt på dej. Nästa gång jag sätter mej på tåget så går det till Öret!!!

Annars har det varit mycket slappa för min del då Madde har jobbat dom flesta dagarna, har diskat, städat, tvättat m.m. Jag har varit som en hemmafru......



Kommer sakna och tänka på dej.....Puss!!


Vi ses och hörs....


Semester med kryssning och annat!!

Semester, vad ska man göra då??

Började semstern med att sola och bada dom första 3-4 dagarna, det var strålande sol och jag trodde att augusti månad skulle bli en sån där månad som sommaren verlkligen ska vara, varmt och skönt. Men ack så fel jag trodde, istället så började det tokregna och det va inte mer än 12-15 grader i luften. Aja, man får göra det bästa av dagarna ändå.

3 augusti kom Madde till Stockholm och jag mötte upp henne på centralen. Vi åkte hem till mej och där möttes hon av en ljusfylld lägenhet med massor av levande ljus, på bordet ställde vi fram ost, kex, dip och grönsaker. Vi drack även lite vin och hade det mysigt.

Dagen därpå så tog vi det bara lugnt, det va ju ändå skitväder så vi satt hemma och kolla på tv och fortsatte mysa. Finns inget bättre än att ligga hemma en regnig dag och bara mysa med den man håller kär.
På kvällen gick vi på bio, såg Barnhemmet. Den va bra, jag röck till några gånger då det blev lite läskigt hehe. Men jag rycker ju till för det lilla minsta, måste hänt något i tidig ålder haha.  Madde satt cool lugn, tur att någon av oss ä lite lugn när vi ska se lite läskigare filmer =)

5 augusti fyllde jag 28 år, usch så gammal jag börjar bli. vart tog åren mellan 15-28 vägen?? Vad har jag gjort?? Fattar inget men man säger ju att desto äldre man blir desto fortare går åren. Men men, nu är jag 28 och känner mej fortfarande som 20 men är lite mer stel i kroppen nu än vad jag va då.

Denna dag så åkte vi på kryssning till Åland med Birka Paradise, det var hur mysigt som helst. Vi hade en fin hytt, maten smaka bra och vi hade hur mysigt som helst. Det va en av dom bättre dagarna på mycket länge men det beror ju på att jag var med dej älskling, tack så mycket för en underbar resa. Jag hoppas verkligen på att vi kommer göra om det snart igen.....

Väl hemma igen så va det regn och rusk. Vi tog det lugnt med mycket film tittande och en hel del god mat. Syrran bjöd in oss på tacos och det va hur trevligt som helst, första gången Madde träffa min mor och det gick ju bra =)


Nu sitter man i Sundsvall och bara har det gött, slappar som bara den och försöker vila upp mej för hösten då jobbet väntar på en. Vi var ute en sväng i lördags och det va "full" fart på det men annars har vi bara tagit det lugnt. Ätit, kollat på tv, sovit och skalat morötter med en kniv. Jaa, jag vet, skala morötter med en kniv när det finns skalare. Sonja sa att dom hade en skalare men icke sa nicke så då va det kniven som gällde men det gick ju bra ändå =)
Har även fått en jättefin klocka av min älskling, tackar tackar =)


Har även varit och fikat hos Maddes far och ska även hem till hennes mor imorgon och äta god mat. Men ikväll väntar mannagryns gröt med sylt framför en film!!!


Linda Rosing hade Fadde
Men Kieran har ju Madde
Oj så lycklig han är
Medans Linda inte är kär

Haha, så dålig liten dikt =)

ME, I love you!!


Vi ses och hörs...

Kram!!!


RSS 2.0