Sun is shining, the weather is sweet here!!

Denna lördag vakna jag upp och såg att solen sken, trodde först det var någon som stod med strålkastare utanför fönstret och lyste in. Har inte sett sol på veckor känns det som men den är alltid välkommen. Sista av sommaren kanske kommer nu? Njaaa, tror inte det jag heller, känns som hösten redan har kommit för längesen. Nog skrivet om vädret...

Igår så var jag ute och gick på förmiddagen, skönt och ta en promenad. Vara lite för sej själv med musik i öronen och bara drömma sej bort. Sugen som bara den på att åka iväg nånstans i januari, till något varmt ställe. Mexico? Thailand? Indien? Australien? jaa, finns en massa ställen som lockar.  Men men, får se om det blir en  långresa eller om det blir något närmre Sverige. Kanske kommer en överrasking till en viss person som betyder massor för mej =)

Carro Klüft(ig), vem är det?? Hmmm, hon som alltid hittar formen inför stora mästerskap?? Inte denna gång dock.  Tur att hon inte heter Carro Klüftig, för Klüftig är hon då inte som byter bort sju-kampen mot längdhopp. Näää, sluta hoppa längd och börja med något annat som du kan lite bättre.
Men någon man blir imponerad på är Jörgen Persson, han är inne på sitt 6 OS och är 42 år. Han fick stryk i semin så nu väntar bronsmatch mot en kines. Jögga ska även satsa på OS 2012 i London.....WOW!!! =)

Kvällen slutade med lite mat på Mest, plankstek med en öl. Sen forsatte vi ner till snaps, där satt vi och snacka om allt mellan himmel och jord!!

Näää, nu ska jag snart hem till mor och käka mat. Det bjuds på lax med klyftpotatis och sweetchilisås*MUMS* och även sallad så klart, den missar hon aldrig...haha...=)


Ha det gött allesammen...





Kommentarer
Postat av: supermamma

Vi får väl fortsätta stoppa i dig strömming så kanske det går bättre och bättre;)Tur du gillade fiskbullarna i alla fall, var lite orolig att du inte blev mätt! Dottern hade en så fin lägenhet i örebro!men oj vad rörigt det blev men det blir nog kanonfint när det blir klart!

ha det så bra/kram

2008-08-24 @ 21:47:25
URL: http://supermamma.blogg.se/
Postat av: Kieran

utomlands låter så skönt i mina öron, eller blir kanske ögon eftersom man läser texten hihi. undra om man är ledig nåt mellan terminerna?? eftersom man inte har lov, vilket suger. isåfall kanske vi skulle kika på en resa efter den 18 januari.. skulle va mys pys :) see you tomorrow! pussar i massor

2008-08-29 @ 17:08:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0