Lördags morgon!!

Oj så skönt det var att vakna upp och inte behöva gå till jobbet, känns som att det var evigheter sen jag var ledig en helg. Denn helg blir bara till att ta det lugnt och vila upp mej, jag är tokförkyld och känner mej inte alls bra i kroppen så ledigheten kommer lägligt. Känns lite konstig dock att inte åka till Örebro för en gångs skull. Åker ju nästan alltid dit när jag är ledig eller att Madde kommer hit. Men denna helg så skulle Sonja komma på besök så självklart ska dom umgås även fast man blir lite sotis...hehe..Näädå, det finns hur mycket tid som helst för oss i framtiden!

Idag så ska jag tvätta, laga mat och kolla på en massa sport =)

Idag blir det nog lax med potatis och sweetchilisås med sallad. Under dagen är det mycket sport, klockan 16 ska jag kolla på DIF-Frölunda(elitserien), vid klockan 18.30 så ska jag kolla på England-Kazakstan(VM-kval) och sedan ikväll så måste man ju se Sverige-Portugal, det oxå VM-kval.
Gäller att passa på att kolla på sport när man är ensam. Men det går ju bra och kolla på sport med tjejen så länge Timrå spelar, spelar dom inte så är det inte så kul med sport...haha. =)

Näää, nu ska jag lägga mej och bara kurera mej. Men ha en toppen dag och ta det lugnt med alkoholen!!

Kram å Pöss!!



Buzz, Singstar och Tacos!

I helgen har man haft besök av tjejen, en mycket trevlig helg måste jag säga. Tyvärr så jobbade jag men vi hann med en hel del ändå....

I fredags så jobba jag men efter jobbet så tog vi en promenad till Tomatis och åt pizza, grymt goda pizzor där faktiskt. När vi väl kom hem så tog vi ett glas vin, satte på en film och bara hade det trevligt.


I lördags så va det åter jobb men man hade ju nått kul och se fram emot på kvällen =). Vi hade nämligen bjudit hem Phillipe och Diana på tacos och en spelkväll.
Vi började med att spela buzz för vi hade inte fått i oss tillräckligt med vin för att börja sjunga in för varandra hehe. Det va ju självklart Madde och Diana mot mej och Phille. Madde och jag va i finalspelet två gånger och jag lyckades inte vinna nångång. Men men, man är ju en gentleman*hehe*. Tyvärr så skulle det visa sej att tjejerna va för starka för killarna denna gång, vi får ta revansch någon helg framöver ;)



Efter lite buzz och med lite vin i kroppen så satte vi i Singstar. Jag och Phille förlora ju på Buzz så vi fick ju självklart sjunga en låt som straff för det, lät väl sådär haha. Ingen av oss som har nån ljuv stämma precis men det är kul =)

Sedan så fortsatte vi och sjunga. Phille och Diana sjöng tillsammans och jag fick även Madde och sjunga med mej ;)

Vi hade en jättetrevlig kväll och hoppas verkligen att vi kommer göra om det.....




Phille och Diana var tvungna och dra hem vid 23 då Diana skulle upp tifigt och jobba dagen efter så jag och Madde gick ut en sväng. Först gick vi till Ljungrens och sedan gick vi till Skrapan. Skrapan är ett mysigt ställe, ligger 80 meter upp i luften och man har en grymt fin utsikt över Stockholm....
Sedan så blev det taxi hem och båda va trötta så vi slockna ganska snabbt.....

Tack så jättemycket för en trevlig helg älskling, även tack till Phille och Diana....Får vi göra om!!

Nää, nu så ska jag börja städa här hemma. Senare idag bär det av mot hovet där Djurgården-Timrå spelar ikväll. Kom igen nu DIF ;)

Until next time!!



En klant och två nycklar!!!

Jaja, det va längesen man skrev men man har ju annat i livet som är viktigt oxå, är en ganska upptagen man(hehe). Det till och med ringer onyktra som säger att man ska skriva i bloggen så dom vet vad som händer i mitt liv. Kul ändå att veta att det inte bara är Madde och hennes mor som kollar min blogg =)

Vad har hänt annars??

Joo, jag har varit i Örebro några gånger och umgåtts med tjejen. En av gångerna tar ändå priset som årets klantigaste incident. Ja, jag ska berätta....luuuugn..*blink*...

Jag gick upp klockan 6, börja fixa i ordning mej. Ringde taxi och sa hej då till Madde. Gick ut och vänta på taxin, den körde mej till centralen där tåget väntade på att få ta mej till Stockholm. Jag va ganska trött så satt på tåget och halvsov. Vid nio tiden kommer vi fram i Sthlm, springer ner till t-banan som tar mej till slussen och därifrån bussen ut till Sickla.
Väl på bussen ringer Madde och frågar vart hennes nycklar är, jag svarar: Dom ligger visst i min ficka, båda två låg där*hmmm*. Kom på då att jag sprungit ner till källaren på kvällen och sedan lagt hennes nycklar i jeansen, tidigare på kvällen hade jag även satt hennes reservnyckel i min knippa så då hade jag båda i fickan, haha sååå klantig av mej. Madde skulle ju även åka till Sundsvall denna Onsdag så det va ju olåst hela dagen i stort sätt.....

Men men, har man ställt till med problem så får man lösa dom oxå. Så Kieran ringde en kollega och förklara läget, fick låna hans bil som tur va(Tack Thomas)!!
Ringde Phille och fråga han om han kunde följa med till Örebro och låsa Maddes dörr, han undra ju självklart varför jag skulle åka och låsa den så jag förklara vad som hänt och han bara garva, förstår jag oxå att han gjorde hehe.
Jobba fram till 19, Phille kom och hämta mej och sedan åkte vi hem till mej. Väl hemma så laga vi lite mat, kolla på DIF-Gnaget och sedan vid 22.10 gick bilen mot Örebro. Klockan 00.15 vavi framme och jag va toktrött, tack Phille för att du hängde med. hade jag åkt själv så hade jag nog somnat. Men vi kom fram till att det va vår första roadtrip(inte så lång kanske) men vi hade trevligt, en hel del snack om allt mellan himmel och jord hans med under färden. Hoppas slippa göra om det, eller ska jag göra om det så ska Madde vara hemma annars så hoppar jag....haha...Näädå, men det är en liten rolig historia, Fram och tillbaka till Örebro....

Annars har vi haft det trevligt Örebro, varit och käkat på en mongolisk/kina restaurang, varit på bio, kollat in Mariebergs köpcentrum och även storhandlat på COOP. Fick dock höra att COOP är en av dom dyrare, tyckte väl att det blev lite dyrt. Nästa gång så blir det Maxi eller Willys....

Har även hunnit med och träffa Pelle Bolgakov, inte träffat han sen flera år tillbaka. Han är sej lik men har ju blivit pappa nu så han hade med sej sina tvillingar Phoenix och Logan, jätte gulliga och goa ungar. Vi gick och fika med barnen och jag som älskar barn satt självklart och lekte med dom(längtar tills jag får egna)*blink*.




Kjell Bergqvist!!!

Detta vet väl alla vem det är??

Har haft Kjella B som kund nu vid tre tillfällen. Berättade för Madde att jag haft Kjell som kund och då sa hon: Kan du inte ta kort på honom nästa gång han är inne =)
Självklart så tar jag en bild av honom åt dej*blink*, han sa att han va så van att bli fotad så det gjorde absolut ingenting. En av Sveriges skönaste skådisar....

Ikväll får man besök av en galen Timrå-fan*hehe*, så det är bara hoppas på att Timrå vinner annars får man väl sova på soffan*haha*. Nää, så illa ska det väl inte bli. Hoppas dom vinner bara!! 

Nää, nu ska jag röra på mej till jobbet. Hoppas allt är bra med er som läser detta.

See ya....kram på er!!

P.S. Du tackar för allt och jag svarar som vanligt: det va så lite så =) 
        Är så glad att du finns i mitt liv...PUSS!!!




RSS 2.0