Familjen Danaghers år!!

Ja, vad är det som händer egentligen? Syrran ska bli sambo i Austalien i början av februari, känns såååå kul att du träffat någon sis, du förtjänar verkligen en kille och Wayne verkar göra dej lycklig. Efter alla dessa år med lite hångel här och där så hittar du verkligen en man, för det kan man väl ändå kalla Wayne för då han är lite äldre än dej*blink*. Jag tror på er och hoppas verkligen att det håller.  Vill att du ska vara lycklig och må bra, du förtjänar verkligen det. Men att det skulle bli en kille på andra sidan jorden trodde jag väl inte egentligen men finns det kärlek så löser man det på bästa sätt.  Du ska veta att jag ser upp till dej som bara den, önskar att jag var lite som dej då du är världens tuffaste tjej. Tjata på mamma som 14 åring på att du skulle åka till Australien och plugga, tycker det är hur ballt och modigt som helst, inte många som gör en sådan grej och att mamma ens släppte iväg dej är ju en annan gåta. Hon kan inte haft alla hästar hemma då...haha =)  Men hade du inte åkt iväg hade du kanske inte varit den du är idag ..Du ska veta att du betyder så mycket för mej och jag har världens bästa syster....

Även mamma har träffat en man som heter Bosse Engström, det där efternamnet Engström är något vi tycker om i denna familj =)
Men är hur glad som helst för din skull, du har varit ensam snart i 19 år och förtjänar verkligen någon i ditt liv som du kan dela allt som du har gått miste om dessa år. Visst att det funnits män som varit intresserade av dej men det verkar som du träffat en "gubbe" nu som du verkligen trivs med och som du har roligt med, det är det viktigaste.  Skulle vara kul att få träffa han snart så man få bekanta sej med honom oxå. Men den tiden kommer hoppas jag. Madde och jag skulle gärna gå ut och käka med er någon kväll om ni är inresserade?? Men som sagt, jättekul att du träffat någon och hoppas att det håller och att du blir lycklig, lika lycklig som jag är =)

Jag då?? Jodå, jag ska oxå bli sambo. Ska flytta till Örebro då jag bara måste ha ett jobb, kanske har ett på g men får se vad som händer och sker. Men vi kanske har hittat en lägenhet i Örebro, en 2.a på 63 kvm som ligger centralt. Får vi den så är den våran från  1 april. Det känns så sjukt bra att bli sambo och verkligen ha ett stabilt och underbart förhållande. Jag har verkligen träffat rätt tjej, allt känns så lätt och man kan verkligen vara sej själv med dej. 
Jag har oxå skrivit på för en div. 5 klubb i Örebro så jag ska börja spela fotboll igen efter ett avbrott från fotbollen på ca 2 år. Ska bli så kul och jag kände mej så grymt välkommen efter första träningen.  Jaa, jag är lätt den lyckligaste kille på denna jord med en underbar tjej, hon har en underbar familj och så har jag ju oxå min lilla underbara familj. Känns verkligen som mitt liv blir bättre och bättre för varje år som går =)

Jaa, det var lite om vad som komma skall. Nu ska jag bara slappa och snart lägga mej då jag börjar 8 imorgon, inventering väntar...SKITKUL.....NOT.....


 

Nytt år nya förutsättningar!!

Jaha, nu har det gått en vecka på nya året och det känns som detta år kommer bli minst lika bra som förra om inte bättre. Hoppas och tror på bättre då jag har mycket att se fram emot men återkommer med det senare. 

Nyårsafton

Jaa, vad hände egentligen??

Jo, vi var 5 stycken hemma hos mej och firade. Vi som var här var prinsessan Madelene, hennes systrar Sonja och Kim och även Simon som Kim dejtar. Vi hade det mycket trevligt, vi åt jättegod mat som älsklingen hade fixat till. Efter maten så blev det Buzz, Singstar och även lite Guitar hero. En mycket trevlig kväll slutade med att vi åkte taxi runt halva stockholm innan vi hitta ett ställe och gå in på. Vi hitta stället Galways eller nått på kungsgatan i stan. Ett ställe som jag aldrig lagt märke till faktiskt men det va ganska trevligt där ändå. Där fick vi bara vara i 30 minuter då vi kom dit 02.30 och dom stängde 03.00. Men han med lite hångellåtar med Madde och det va ju det bästa såklart...=)
I could be you Hero, I can kiss away the pain, i will stand by you forever, you can take my breath away...Jaa, det var en av låtarna vi dansa till. Mysigt va det kan jag lova.....

Efter stället stängde så tog vi en taxi hem och där dracks det lite mer vin och det blev mer spelande. Klockan 05.00 så stack Kim och Simon till ders hotell och vi andra gick och la oss. Trodde att Madde och Sonja hade lagt sej samtidigt som mej men jag vakna upp av att dom la sej och då va klockan 7 kanske...hehe. Dom hade suttit och pratat lite och haft det trevligt. Måste tacka alla för en jättebra och fint nyår.

Nu väntar ett nytt år med nya möjligheter och framför allt roligheter. Ska sätta igång med mitt CV imorgon och börja söka jobb i Örebro, hoppas på det löser sej inom några månader så jag får tillbringa kvällarna med dej, börja spela fotboll igen och bara leva ett härligt och framgångsrikt liv*big smile* =)
Hitta bostad i Örebro tror jag löser sej också ganska så snabbt, men vi kommer bo i ettan som redan finns där då det blir grymt billigt. Spara lite cash under några månader så man kan köpa lite nytt till nya palatset vi ska ha..*blink*. Sen kommer det nog bli bilköp och så oxå så småningom. Har haft körkortet nu snart i 3 år och har faaan knappt kört bil på senaste 2,5 åren...hmmm, se upp om ni ser mej på vägen i en bil. Ni som vill kan jag skicka sms till så ni vet att jag är ute och kör eller dom kanske säger det på radio på trafikuppdateringarna "Varning, just nu är Kieran Danagher ute på vägen, var uppmärksamma".

En London resa blir det nog oxå, 23-27 april som det ser ut just nu. Ska bli skönt och komma iväg på lite äventyr, käka på Gordons och tydligen springa på Victoria Secrets(skitkul). London eye är ett måste och så kommer det säkert bli madame tassue och lite mer sevärdheter.
Förutom en London resa så blir det kanske kanske en tur till fjällen oxå i mars. Vi får se hur det står till med pengar då, men det är verkligen inte omöjligt att det blir någon resa upp till nån av alla fjälltoppar som finns.

Just det, jag vann ett vip abonnemang från comhem. Får ett abonnemang betalt för ett helt år =) Jag sluta som tvåa i hela Sverige bland alla säljare på onoff(ca 1200 säljare) inte illa pinkat för en liten motalabo som aldrig jobbat som säljare innan va?? =) Så förhoppningsvis så gör det att jag kan få ett jobb enklare i Örebro men jag får återkomma om vad för arbete det blir och vart det blir......

Nu ska jag slagga, hoppas ni andra hade ett lika bra nyår som jag hade. Vi hörs å ses å ses å hörs.....Kram kram på er alla!!!


RSS 2.0