18 years ago today!!!




1990/07/28

Detta datum är det värsta under hela året. Denna dag gick min pappa bort för 18 år sedan, vet inte vart tiden har tagit vägen men det känns fortfarande som det var igår. 

Natten den 28 juli 1990 vaknade jag upp av att mamma ligger och gråter i sin säng, jag går fram till henne och frågar vad som hänt, jag frågar om farbror Kevin hade dött.  För två veckor innan min pappa gick bort så hade även min pappas syster gått bort så han hade varit på hennes begravning oxå. Det var nog därför jag fråga som jag gjorde om Kevin. Hon säger bara till mej att jag ska gå och lägga mej igen.

Så jag gick och la mej i sängen igen och sov fram tills jag vaknade. När jag väl vaknade så gick jag upp på övervåningen och då såg jag att min moster och hennes man satt i vårat kök och jag undrade självklart vad dom gjorde här så tidigt på morgonen. Mamma sa åt mej och min syster Tina att vi skulle gå in i vardagsrummet. Vi satte oss i soffan och då berättade mamma för oss att pappa hade dött.

Vet att allt bara svartna för mina ögon, jag sprang ner på undervåningen och jag sparka och slog på det mesta jag kom åt på vägen ner. Jag var helt förstörd, min första tanke var vem som skulle följa med mej på fotbollen och vem jag skulle åka ut och fiska med. Var ju inte så gammal så jag hade nog inte förstått vad som egentligen hänt men jag visste ju vad ordet död va, Han dog en vecka innan min 10 års dag gick han bort.  Jag kommer inte ihåg så mycket mer av dagen efter beskedet.

Jag insåg att pappa hade dött när väl begravningen var, jag titta på morfar och han grät och då förstod jag att det är ju sant, han har ju faktiskt gått bort och då började jag gråta. Har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då, jag vet att jag sprang ut ur kyrkan och ville bara försvinna.
                                                               
                                                            
        


Detta  är en bild av min fars och fasters gravsten som finns i Wetherby utanför Leeds, pappa var född där men han ville begravas i Sverige. Så mamma bestämde sej för att han skulle ha en gravsten där för nära och kära. Han är kremerad och finns på minneslunden i Motala. Mamma och pappa hade tur i oturen och hade talat om för varandra hur dom ville bli begravda när dom dog. 

Innan pappa åkte till England på Annes begravning så hade han friat till mamma och dom hade bestämt sej för att gifta sej. Efter många år av trassligheter och strul så hade dom hittat tillbaka till varandra och allt kändes bra, vi skulle leva som en riktig familj. Men ödet ville annat tyvärr, istället för att bli fyra så blev vi tre =(

Men jag och min syster har haft tur som haft en så grymt bra mamma, hon har varit hur stark som helst hela tiden och hjälpt och ställt upp för oss jämt. Jag älskar henne så mycket och även min syster, vet att dom alltid finns där för en och jag för dom. Tror vi alla tre har blivit så mycket starkare av det som hände. Men men, livet går ju vidare och man får göra sitt egna liv till det bästa.....Ska även tillägga mina underbara vänner och deras familjer som ställt upp på oss. Familjen Lindkvist, Familjen Jarmyr, Familjen Alledal med mera!! Tack så mycket!!

Just nu lever livet sina glada dagar då jag har ett jobb som jag oftast trivs med, har en underbar familj och även en underbar flickvän(även hon är med räknad i min familj). =) 



Grattis till lägenheten och jobbet älskling, skönt att allt är klart. Miss you so much!!!


R.I.P 
Daddy, miss you so much and thinking of you everyday. 
Your spirit is around us all the time.
 Love you always and forever!!!


Nu ska jag tända ett ljus för min pappa!!!



Ha det bra nu allesammans!!

Until next time!!!!
  

En bra helg!!!

Fredag 25/7

Började med jobb som vanlig under dagen, hände inget kul där ändå så jag hoppar till det roliga istället.

Phille fråga mej under dagen om jag skulle med till Gröna Lund på kvällen och jag sa ju självklart jaa. Vi båda sluta vid 18 och satte oss på bussen mot slussen, där mötte vi upp Bojan och Batte. Vi tog färjan över till Djurgården där vi sedan ägnade i stort sett hela kvällen.
Vi möttes upp av Philles polare Barre som släppte in oss bakvägen då han jobbar i baren på grönan. Vi satte oss och börja dricka en hel del alkohol, det bjöds på ganska mycket denna kväll faktiskt, det va drinkar, öl, shots och även pizza.
Vi åkte även FrittFall som jag egentligen inte gillar(trodde jag i varje fall), jag är ju höjdrädd men faan så skön den är. Åkte till och med två gånger så härlig va den =)
Sen så gick vi och lekte lite vid hjulen, skulle ju vinna plopp men ack vilken flopp det blev =)

Efter lite spel så tog vi färjan över till slussen igen där vi hoppa av och gick upp på medis där vi satte oss på en uteservering och tog en öl inna det bar av hemåt. Denna dag va en trevlig dag som jag gärna gör om....Men skulle då vilja betala för mej nästa gång!!!


Lördag 26/7

Jag var ganska seg denna dag så det hände inte så mycket fram tills typ klockan 21 då jag bestämde mej för att dra till Odenplan och möta upp Batte och hans brukare som han är assistent åt. Vi satt och drack några öl och pratade. Han som Batte jobbar med är homosexuell så han satt och flörta med mej hela kvällen haha, men han va oxå ganska full. Jag gick från att vara lite söt till att vara vacker haha, men han är tydligen så mot alla. Han träffa även Phille innan vi gick hem och han sa till Batte att han va det vackraste han sett hehe....Aja, det finns folk till allt....=)

Vi drog sedan vidare till Berns, Batte drog hem. På Berns mötte vi upp min syster och hennes vänner, dansa lite och hade allmänt trevligt. men när klockan närma sej ett så kände jag att det va dags att åka hem och nanna kudden.


Söndag 27/7

Sista dagen på jobbet innan semestern börjar. Denna dag va 5 timmar lång sedan visste jag ju att semestern vänta på mej i 4 veckor. Sååå skönt =)

Efter jobbet så drog jag ut mot Råsunda där jag och Bojan skulle se DIF-HIF. Hade hoppats på ett bättre resultat men det blev som vanligt torsk...FAAAN...

Aja, nu sitter man hemma och bara lyssnar på soft musik och tänker på vad man ska hitta på under semestern. men jag känner nog bara för att ta en dag i taget och bara njuta av dessa veckor ....


Du finns i mina tankar, du har en stor plats i mitt hjärta och du är helt underbar M.E PUSS!!!


Bye!!


Mys och Bröllopsfest!!

Jaha, nu var man hemma igen efter en jättetrevlig helg i Sundsvall. Denna helg bestod av mys, en hel del god mat och lite alkohol såklart =)

Fredagen började med att man tog tåget upp till Sundsvall, resan gick bra. Satt bredvid en kille som bodde i Stockholm, vi satt och snacka en hel del på vägen. Han satt och drack en massa bira så självklart blev jag oxå sugen så jag knäppte upp en och fick smaka på ölens härliga arom. Satt och snacka en bra stund och vips så var man framme i S-vall.....

Madde kom och hämta mej på station och väl hemma så började vi dricka vin. Fick höra lite rykten om att Madde längtade efter vinet jag hade med mej hehe. Vi satte oss ner i soffan och drack vin och hade det mysigt, kolla på Saw 2 och sedan följdes det ena programet efter det andra. Kolla på ett program som heter Paranormal, det va ganska scary faktiskt. Handlade om människor som har onda andar hos sig i sina hem. Jag kunde ju inte visa att jag va lite skraj, jag är ju ändå kille....haha. Näää, jag va inte så rädd.
Aja, efter lite mer vin och så va det sängen som vänta. Båda va trötta efter en hård arbetsdag...GONATT!

Vakna upp på lördag ganska skapligt. Vi skulle ju iväg på bröllopsfest denna dag. Vi gick upp och vi började att fixa i ordning oss, vi skulle befinna oss hos Jessica och Henke innan vi skulle vidare mot festen, Jag hade inga problem med att klä på mej då jag visste vad jag skulle ha på mej, jag hade ju inte så mycket med mej så kanske inte var så svårt att välja för mej. Men Madde där emot hade det lite jobbigare, tror hon gick igenom nästan allting*blink*, men till sist hitta hon nått =) Hon blev så fin så fin.....

Vi ringde taxi, den kom och körde oss till Södermalm(tror jag det är i varje fall). Väl framme hos Jessica och Henke så satt vi ute på deras altan och tog en drink och bara hade trevligt. Maddes far kom förbi och det va självklart kul att få träffa han oxå. Han hjälpte oss att få ihop något bra på bröllopskortet och till sist så fick vi det. Deras lägenhet va en av dem finaste jag varit i, helt sjukt fin(vill oxå ha en sån).

Nää, nu va det dags å dra vidare till festen. det va ungefär 34-35 pers på festen och jag hade jättetrevligt. Många trevliga och roliga männsikor. Vi drack och åt mycket gott, vi kasta dart och hoppa studsmatta. Denna kväll gick så grymt fort, fatta inte vart tiden tog vägen. Vips så satt man hemma hos Madde igen och drack lite till. På vägen hem från festen så hämta vi upp en polare till M.E som heter Sandra. Madde, jag och Sandra satt och snacka hemma ett tag innan det bar av mot O´learys. Där tog det väl ca 5 sekunder innan vi stod i baren haha, köpte drinkar och sedan ner till dansgolvet. Dans blev det oxå...Men men, kvällen ute blev inte så lång då vi båda va ganska trötta så vi gick hem och sov som törnrosa. Dregla sönder kuddarna gjorde vi säkert oxå!! 

Söndag blev en sovar dag, gick upp sent. Jag sprang ner och handla lite mjölk och så, sedan så blev det bara mys framför tv.n med pizza från Playa såklart(bra kebabpizza faktiskt). Hände inte så mycket denna dag utan det var verkligen en slappar dag med en underbar tjej!!!

Måndag, denna tråkiga måndag. Jaa, denna dag va man ju tvungen att åka hem. Det blev lite lunch från Coffee House och mys innan Madde stack till jobbet. Men på det stora hela så är jag grymt nöjd med denna vistelse i Sundsvall. Gillar denna stad skarpt, tycker den är mysig och lagom stort känns det som. 

Tuff tuff tuff, så gick tåget hem igen mot sthlm....

Tack så mycket för en underbar helg gumman, men det är svårt och misslyckas med dej.  

Puss och kram till dej!!!


Until next time....See ya!!

2 days left!!!

Ännu en dag avklarad på jobbet, känns ganska avslaget att jobba just nu. Tycker kunderna verkar vara trött och även många av oss som jobbar. Men många har väl semester och många längtar väl till semestern, jag är en av dom. Ska bli sååååå skönt att ha semester. Känns som att det kommer grymt lägligt då jag tröttnat en del på jobbet, men jag antar att man tröttnar på alla jobb så småningom. Det går väl i perioder och just nu är jag i en period där jag tycker att jobbet är tråkigt som bara den, men men det är bara att komma igen och ta igen sej på semestern. 4 veckor, faaan va nice*blink*.

Snart drar man uppåt landet igen och det känns som vanligt otroligt skönt, ska bli underbart att få umgås med min fina tjej. Jag åker om 2 dagar och det är typ bara 49 timmar kvar tills vi ses just nu. klockan är 20.53 onsdag och jag kommer fram i Sundsvall 21.49 på fredag. Lääääängtar!!!

Fredag kväll blir det att dricka lite vin och bara mysa. Har köpt med mej lite gott å blandat.
Lördag ska vi gå på bröllopsfest, det är en tjej som heter Kerstin som gift sej. Hon är kompis med Madde och Jessica(Maddes syster by the way), Vet inte alls vad som kommer hända men det kommer bli trevligt. Ska bli skitkul att träffa Jessica för första gången och hennes kille Henke. Henke har jag träffat på en kort stund bara men ska bli skitkul att  umgås och ha trevligt =)

Söndag kommer nog bara bli mycket mys, äta gott och sedan på kvällen gå på bio, tror vi ska se Hancook. Tror den fär bra, känns bra då jag gillar Will Smith. 

By the way så har Madde kommit in på Socionom linjen i Örebro, det känns verkligen bra då hon har velat plugga det så länge jag känt henne(typ 4 månader) =)
Jag tror att det kommer gå jättebra, är man motiverad till nått så blir det bra. Å det känns bra att hon kommer kryper allt närmare mej*blink*, det är ju bra...=)
Hon har fått jobb som receptionist på ett hotell, nu är det egentligen bara boende som fattas men det kommer, allting löser sej....jag tror på dej honey.....PUSS!!!






Well, får skriva lite efter jag kommit hem från Sundsvall. Tyvärr måste man ju åka hem oxå. Men men, vi har många dagar i augusti tillsammans =)

Me like you, like you alot kan jag lova.
You are wonderful.....


Torsdag och sedan fredag. Klockan 21.49 kliver jag av tåget....då ska vi ha det myyyyysigt....
Puss på dej gumman!!!


På återseende!!!


BLLLLLLLLOOOGGA

Melanders

Denna dag starta med att jag gick till jobbet som vanligt....Men denna dag kan oxå vara den tråkigaste nånsin på jobbet. Så jag orkar inte skriva nått om den!!

Efter jobbet gick vi till imperial lines, som ligger i Sickla, jag och Johan gick dit å drack några öl. Vi vistte att vi skulle möta upp syrran vid slussen men vi kom inte i tid...Syrran ringde å fråga om vi var på väg och jag sa att vi skulle precis hoppa på bussen, men så va inte fallet. Vi stod å väntade på bussen som var 5 minuter försenad. Kände att jag va tvungen å komma på en ursäkt till varflr vi var sena så jag skrev att det va broöppnig. Broöppning funkar alltid. Men hon skickar tillbaka å frågar, skämtar du?? Jag skrev att, nää jag skämtar inte utan att vi kommer snart....Men så va ju inte fallet utan vi stod och vänta på bussen....

Bussen kom och vi hoppa in, tog 10 min sen så träffa vi sis och vi var bara 20 minuter sena. Men man brukar ju säga att bättre sent än aldrig liksom.

Vi gick neråt medis och där skulle vi gå in på snaps men det va ju fullt, så vi gick till stället bredvid som heter melanders. Där hitta vi ett bord som va tomt(jiiiihooo). Sayye oss ner och börja dricka. Batte kom och vi fortsätta dricka å snacka en massa goja. Sen ramla en efter en in, först kom Victor och sedan kom Phille. Vi hade en jättetrevlig kkväll med mycket snack. Snacka om allt egentligen, från himmel till jord. Vi drack en massa coronas med citron, det va så gott denna sommarkväll.....

Sedan så gick dom vidare och Kieran slängde in handduken då han inte palla mer. Jag ska jobba 6 dagar till innan jag lämnar för Sundsvall. Hade jag fortsatt så hade veckan som kommer blivit så jobbig, jag pallar inte det. Är så trött på att snacka om samma saker varje dag.
Kunder kunder kunder, orka vara trevlig varje gång liksom. OOOOOOORKA, Nääää.....men men, man måste ju.....pust!!!

Aja, see you next time.....Have a nice sunday......


Puss på dej....

See Yaaaa!!!

Gatufest i Sundsvall 2008!!

Fest Fest Fest!!!

Jaha, då var man hemma igen efter en grymt trevlig långweekend uppe i Sundsvall och hos tjejen som gör mej så glad!!! 

Sitter nu och lyssnar på Kent, men innan jag satte mej i soffan och koppla av så har jag hunnit med att både duscha och raka mej. Tydligen så stacks jag ganska mycket*blink*.
Tänkte jag skulle berätta lite om hur helgen har varit och vad som har hänt och så vidare.

Fredag 4/7

Jag vaknar upp klockan 6.20 med ett stort leende på läpparna, jag visste ju att idag skulle jag få träffa tjejen. Jag slänger mej in i duschen och skyndar mej på då jag fick skjuts till jobbet.  Slänger ner dom sista sakerna i väskan som ska med upp mot norr och sedan går jag ut och väntar. Det var en grymt solig dag.
Kommer till jobbet, väl där sätter vi igång med säkerhetsutbildning och tiden går undan. Klockan blir 10 och vi öppnar upp butiken. Tiden gick ganska sakta då man visste att det vänta något fint i Sundsvall. Men tiden gick på och till slut så blev klockan 17.00, slängde mej in i duschen igen och fixa i ordning mej. Hade beställt taxi och den kom i tid, den körde mej till centralen där jag fick vänta på tåget i 30 min, tog en burger på Burger king och gick sedan ut där tåget stod och väntade på att få köra mej uppåt landet. Klockan blir 18.30 och tåget rullar iväg.

Resan går ganska långsamt fram till Gävle där jag möter upp Jeppe i bistrovagnen. Vi hade med oss egen öl och korkar upp, vi hann dricka en var å sedan kommer dom och säger att vi inte får dricka egen öl i bistron, kanske självklart egentligen haha då det är en restaurang. Så vi köper ölen av dom istället och spara våra till festen. Vi dricker 3-4 stycken innan vi landar på perrongen i S-vall.
Jag hade ringt och förbeställt en taxi så jag visste att det skulle stå en kille/tjej med en skylt med namnet Kieran på, men inte såg jag en skylt med mitt namn på utan ser en skylt där det står Kiram och förstod att det var den mannen vi skulle åka med.

Kommer fram till Varvsgränd 4 och jag vill bara springa upp fort som bara den*ler*. Ville kramas och komma igång in för kvällen. Kvällen starta bra med mycket trevligt folk och bra musik. Vi drack en hel del innan vi gick ut. Kieran blev ganska tankad och det va lite pinsamt faktiskt, men men alla kan ju dricka lite för mycket nångång*hehe*. Vi rör oss neråt gatufesten och Jeppe stannar vid ett stånd och köper kaffe, men den fick han ju inte behålla då jag drack upp den. Tydligen så behövde jag den bättre*haha*.

Aja, vi fortsätter in på området och väl där så vill ju självklart Madde med flera åka karuseller. Dom ville att jag skulle åka med i virvelvinden men men, jag hade redan en virvelvind i min skalle(snurrar i min skalle).  Jag står och tittar på när dom åker, den snurra ganska mycket kan jag lova. Hade aldrig pallat, klokt att avstå tror jag faktiskt.
När den väl är klar så går vi till nästa karusell där Madde och Julia åker själva, vet inte varför det tog så lång tid innan den startade men Sonja, Jesper och jag stod och frös. Till sist så kommer den igång och denna gång snurrade det inte lika mycket.

Vi fortsätter gå runt på området, tror vi är på väg att möta upp Henrik med flera. Vet inte vad stället vi går till heter men det va riktigt fint. Första gången jag träffar Henke, han dyker upp med en shot och jag tackar och tar emot. Precis när jag tar den i min mun så kommer jag på att Henke är ett stort fan av fernet. Jag tar den och ser glad ut(fernet är inte så gott, men det visste ju han). Trodde den skulle smälla till rejält men det gjorde den faktiskt inte som tur var.
Efter shoten så rör vi oss mot Maddes lya. Där har vi efterfest, vi har mycket trevlig och fortsätter dricka lite. Det dansas som aldrig för känns det som men roligt hade vi =)

Vet inte vad klockan var när alla rör sej hemmåt men det va inne på småtimmarna i varje fall. Vi går och lägger oss alla och sover till eftermiddagen dagen därpå.

Lördag 5/7

Vi alla vaknar upp ganska så sent och är hungriga. Vi klär på oss och går till Playa Pizza. Alla ser fram emot mat då våra magar kurra en del. Vi äter upp och sedan går vi till pressbyrån och handlar lite smått å gott.

Efter detta så går vi hem till Madde igen där vi lägger oss och kollar på film, vi vilade i någon timme sen så gick vi på det igen*hehe*. Vi korkade upp, vi fixa i ordning oss och sedan så var man igång igen. Madde kommer på idén att vi ska spela drickspel, and so we did. Innan det så kände jag mej stadig men tror att det börja snurra lite i allas planeter.
Efter spelet så började det bli dags att röra oss neråt mot festen. Vi gick inte in på området direkt utan gick till ett ställe som heter The Bishops Arms. Där mötte vi upp Maddes och Sonjas mor. Dom satt några stycken vid ett bord så vi slog oss ner, vi drack, pratade och hade mycket trevligt =)

Efter Bishops så gick vi till öltälten inne på området och där fortsatte vi såklart och dricka(mycket dricka hehe). Det va ganska mycket folk, vädret var dock inte med oss utan det regnade en hel del men vi klara oss bra ändå.

Efter tälten så va det ju dags för Langos, jag och Madde gick före och ställde oss i kön som var ganska lång. Vet inte alls hur länge vi stod där men jag tyckte det gick ganska snabbt ändå. Dom andra kom efter och alla fick sin mat till slut.

Sedan så va det dags att gå hem igen, vi va ganska slitna allihopa men vi drack lite innan vi gick och la oss. Madde och Julia fick värsta skrattattacken. Men men, vi alla somnade och sov som aldrig förr.

Söndag 6/7

Vi alla vaknade upp ganska sent igen. Julia hade gått upp tidigare då hon skulle sätta sej på en buss ner mot Stockholm och sedan tåg mot GBG.
Vi va ju självklart jättehungriga så Madde, Sonja och Jeppe gick och handlade mackor på coffe house. Jag stannade hemma och städa upp lite.
När dom väl kom tillbaka så var jag tokhungrig. Jeppe hade köpt en varm kalkon macka med ost och grejer på, smaka riktgit bra.

Senare på dagen så ringde vi Biteline och beställde lite pizza igen, under tiden vi vänta på pizzan så gick vi och hyrde film. Vi fick vänta över en timma på att maten skulle komma men när den väl gjorde det så satte vi igång och käka, orkade inte så mycket dock.

Med lite pizza i magen och sängen väntandes där uppe så kunde ingen vänta längre. Vi gick upp och la oss alla i sängen och kolla på film. Det var en helt ok film, Resurrecting the champ hette den.

Efter filmen så va det dags att sova igen. Nu va man riktigt sliten kan jag lova!!!!

Måndag 7/7

Vaknade upp vid 14 tiden, Madde och jag skulle åka hem till hennes mamma och äta lite mat. Sonja och Jeppe hittade på något annat.

Vi tog bilen ut mot Matfors och Madde körde ju såklart*haha*. Kommer in i Matfors och Madde visar upp lite av den lilla byn. Det fanns allt man behövde, Ica, banker, pizzerior m.m. Jag gilla faktiskt Matfors, tyckte det va jättefint.

När man väl sett Matfors så åkte vi ut till hennes mor och deras fina hus. Inne i huset står Eva och lagar mat. Första gången jag träffar henne och det kändes bra, hon är lätt att prata med, rolig och jättetrevlig. Jag gillar henne skarpt*ler*.
Eva har även en hund som hon köpte för typ en månad sen, en liten sak som jag inte kommer ihåg rasen på. Dante heter hunden och han är jättefin(skulle nog kunna ha en sådan själv). Vi lekte lite med honom och han verkade trivas som fisken i vattnet.

När väl maten va klar så satte vi oss ner och åt, det bjöds på biffar med ostfyllning, kokt potatis med brunsås och lingon och även sallad.. Det va det bästa jag ätit på jättelänge, hade ju käkat pizza två dagar i rad så detta satt så bra i magen kan jag lova*blink*. Men det va ju inte slut efter maten, utan då käka vi efterrätt. det va rabarberpaj med vanliljsås. Denna paj va mumsig, inte ätit rabarberpaj på många många år, men den smakade jättebra. Tack så mycket för maten och fikat Eva...

Vi satt kvar ett tag och pratade och hade trevligt, jättefint väder hade vi oxå för den delen. Jag hade en jättetrevlig stund i Matfors och hoppas verkligen att jag kommer att få återkomma dit....

Sedan hoppade vi in i bilen igen, vi hämtade upp Sonja och Jeppe. Vi skulle nämligen åka och ta ett kvällsdopp(mitt första dopp på två år, illa). Åkte till en liten mysig strand, det var ganska kallt i luften men vattnet va ganska varmt. När man väl kom upp så va det ganska så kallt, men man hitta värmen ganska snabbt igen.

Efter detta kvällsdopp så åkte vi ut på alnön och där åkte vi till spikarna först. Det är ett par klippor vid havet, tyvärr så va det ganska kallt där så vi stanna i typ 10 minuter och sedan så tog vi svängen runt hela ön. Det är en ö jag lätt skulle kunna ha sommarstuga på(vill ha det). Alnön är fint....

Åkte hem till Madde igen och där vart det bara att slappa framför tv.n tills vi somnade.....

Tisdag 8/7

Denna dag åkte jag och Jeppe hem. Hände inte så mycket under dagen utan vi käka å så innan vi åkte!!



Miss you so much, PUSS!!!


På återseende!!


RSS 2.0